True Detective

Πριν μερικά post είχα δηλώσει πλήρως απογοητευμένος από τις περισσότερες σειρές και εξακολουθώ να το δηλώνω. Ευτυχώς υπήρξε μια εξαίρεση. Το True Detective πήρε διθυραμβικές κριτικές και όχι άδικα.

Αν και το σενάριο δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο σαν πλοκή, οι χαρακτήρες των δύο πρωταγωνιστών είναι εξαιρετικά καλοδουλεμένοι, με βάθος και πάνω από όλα με φανταστικούς διαλόγους.

Είναι μια σειρά που δεν φοβάται να είναι "αργή", να έχει παύσεις και να είναι φλύαρη. Ο χαρακτήρας που υποδύεται εξαιρετικά ο McConaughey είναι ίσως ο πιο βαθιά μηδενιστής, σχεδόν μισάνθρωπος, κυνικός και απόμακρος άνθρωπος που έχω δει σε τηλεοπτική σειρά, για να μην πω σε ταινίες. Δεν μασάει τα λόγια του και πετάει ατάκες απύθμενης μαυρίλας και μηδενισμού.

Το όλο κλίμα επίσης σε βυθίζει σε κάτι πολύ ανίερο και παγανιστικό και γενικά πήγαινε γάντι με τις άθλιες μέρες του Φεβρουαρίου που πέρασε. Με μόλις οκτώ ωριαία επεισόδια αξίζει σίγουρα να επενδύσετε αυτές τις λίγες ώρες και να το απολαύσετε.

1 σχόλιο:

  1. Κι εγώ έμαθα ότι είναι καλή σειρά, κι ο McConaughey παίζει καλό ρόλο, όχι τους σαχλοχαρακτήρες που παίζει στις μπουρδοταινίες που τον έχεις συνηθίσει. Θα τσεκάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.